«Σιδεροκέφαλος στο μεγάλο καράβι…»

Με την ευχή να είναι… σιδεροκέφαλος στο… μεγάλο καράβι που λέγεται Άρης, «υποδέχτηκαν» τον Μίχαλ Πρόμπιερζ οι οργανωμένοι οπαδοί.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής στο σάιτ του Super 3:

«Με προφορική συμφωνία με τον Μίχαλ Πρόμπιερτς κατέληξε πριν από λίγο ο ΑΡΗΣ και ο Πολωνός τεχνικός βρίσκεται προ των πυλών της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς αύριο (4/11) αναμένεται να μπουν οι τελικές υπογραφές.

Ο Πρόμπιερτς είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1972 και αποτελεί «γνώριμο του ΑΡΗ», καθώς τα τελευταία τρία χρόνια καθόταν στον πάγκο της Γιαγκελόνια – αντιπάλου μας στα πρώτα ματς του περσινού Europa League – με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο και το Super Cup του 2010 και αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς στη χώρα του. 

Έχει, ακόμα, περάσει από τη Βίτζεβ Λοτζ και την Πολόνια Μπίτομ, καθώς και φέτος από την έτερη ομάδα του Λοτζ, ενώ σαν ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα κυρίως με τη Ρουχ Χορζόφ και την Γκόρνικ Ζάμπρζε. 

Εμείς του ευχόμαστε «σιδεροκέφαλος», με υπομονή, επιμονή, πάθος, φιλοδοξία και όλα τα στοιχεία που απαιτούνται στο «μεγάλο καράβι» που ονομάζεται ΑΡΗΣ…»

To Top