Σικάγο Μπουλς: Σε δημοπρασία τα δακτυλίδια του Χόρας Γκραντ

Τα τέσσερα δακτυλίδια που κατέκτησε ο Χόρας Γκραντ με τους Σικάγο Μπουλς και τους Λος Άντζελες Λέικερς είναι μπει σε δημοπρασία, η οποία μπορεί να φέρει κέρδη 340.000 δολαρίων.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Στο πρώτο three peat των Σικάγο Μπουλς, ο Χόρας Γκραντ συμπλήρωνε τους Big-3 της ομάδας, στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν και του Σκότι Πίπεν.

Όταν ο Γκραντ άφηνε το Σικάγο για το Ορλάντο και τους Μάτζικ, κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε την ευκαιρία να αυξήσει τα δακτυλίδια του. Το πέτυχε φορώντας τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, στο πλευρό του Κόμπι Μπράιαντ!

Αυτά τα τέσσερα δακτυλίδια πρόκειται να δημοπρατηθούν από τον Οίκο Heritage Auction, με τα κομμάτια των Μπουλς να αναμένεται να πουληθούν 100.000 δολάρια έκαστος.

Εκείνο των Λέικερς (2001) θα αποφέρει μικρότερο αντίτιμο, περίπου 40.000 δολάρια.

Μικρή λεπτομέρεια: Ο Χόρας Γκραντ δεν είναι αυτός που πουλάει τα δακτυλίδια του. Αυτό το έχει χρόνια πριν, όταν και τα δημοπράτησε με σκοπό τα κέρδη να προσφερθούν σε φιλανθρωπία.

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται στις 27 Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή, και με μία εβδομάδα να απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα τρία δακτυλίδια των Μπουλς κυμαίνονται από 30 έως 33.000 δολάρια, ενώ εκείνο των Λέικερς έχει φτάσει στις 15.000 δολάρια.

To Top