Σικαλιάς και Ασλανίδης στην λίστα των… “24αρηδων”

Τον αμυντικό της Δόξας Δράμας Άγγελο Σικαλιά , καθώς και τον μέσο της Αναγέννησης Επανομής Δημήτρη Ασλανίδη έχει στα υπόψιν του ο Άρης σε ότι αφορά την κατηγορία των “24αρηδων”.

Και οι δυο παίκτες είναι γεννημένοι το 1989 (23 ετών), έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον Μάκη Κατσαβάκη και προέρχονται από “γεμάτες” χρονιές με τις ομάδες τους.

Ο Άγγελος Σικαλιάς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ηλιούπολη, από την οποία μεταπήδησε στους «Μαυραετούς», αγωνιζόμενος πέρυσι με την ομάδα της Δόξας στη Super League, έχοντας μάλιστα προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Σικαλιάς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Αν λοιπόν ο νεαρός παίκτης λύσει το συμβόλαιό του, τότε δεν αποκλείεται άμεσα να κινηθεί ο Άρης. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Δράμα, ο Σικαλιάς έχει κάνει μία συζήτηση με τη διοίκηση της Δόξας για το συγκεκριμένο θέμα, αφού ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους κίτρινους και να συνεργαστεί ξανά με τον Κατσαβάκη

Ο Δημήτρης Ασλανίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του Ηρακλή, στην οποία κατά την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 είχε προπονητή τον Σερραίο τεχνικό των κίτρινων. Από εκεί και πέρα ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, τον ΠΑΟΝΕ και την Αναγέννηση Επανομής.

Οι παίκτες αυτή είναι στο… μικροσκόπιο των κίτρινων και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν συνολικά από τον Μάκη Κατσαβάκη και τη διοίκηση της ομάδας.

To Top