Σιλβάσαν-Μοκόκα: «Η καλύτερη αμυντική ομάδα ο Άρης – Να είμαστε επιθετικοί και σκληροί»

Ωστόσο, το έργο του δε θα είναι εύκολο απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ρουμανικού πρωταθλήματος (14-0), με τους Μιχάι Σιλβάσαν και Άνταμ Μοκόκα να επισημαίνουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν.

Αρχικά ο προπονητής της Κλουζ ανέφερε: «Θα είναι ένα παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Κέρδισαν τα τρία τελευταία παιχνίδια στο EuroCup και έπαιξαν καλά. Νομίζω ότι το αυριανό θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο στην Ελλάδα. Θα έχουν τέσσερις νέους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του πόιντ γκαρντ (σ.σ. Σταρκ). Ο Άρης είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα στο EuroCup, οπότε πρέπει να κάνουν ένα σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη»

Από την πλευρά του ο Γάλλος γκαρντ σημείωσε: «Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ σκληρή ομάδα. Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι εκεί, στην Ελλάδα, και προσπαθούμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Θέλουμε να είμαστε σκληροί αμυντικά. Νομίζω ότι θέσαμε τον πήχη ψηλά στην ομάδα μας. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και σκληροί. Μου αρέσει αυτή η ευκαιρία, απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ και υπάρχουν πολλά να μάθω».

To Top