ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: “Δύσκολη ομάδα ο Άρης, ονειρεύομαι να ξανασκοράρω στο Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη από όταν ήρθε στην ΑΕΚ μιλώντας στα κανάλια Novasports με την κουβέντα να ξεκινά στην περιπέτεια που είχε με τον κοροναϊό, τονίζοντας πως: «Νιώθω μια χαρά, δεν είχα συμπτώματα και είμαι έτοιμος να παίξω».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του ο Πολωνός χαφ είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν δύσκολη χρονιά, αλλά νιώθω χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαι μαχητής και έτοιμος να βοηθήσω».

Ο Σιμάνσκι μίλησε για το πώς ένιωσε στο πρώτο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό, αλλά και την επαφή που έχει με τον Μανόλο Χιμένεθ υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: «Μιλάει μαζί μου κάθε μέρα, με συμβουλεύει στις προπονήσεις για το πώς πρέπει να κινούμαι, κάθε μέρα δίνω τα πάντα στις προπονήσεις για να αποδείξω τι μπορώ να προσφέρω. Θέλω να δώσω τα πάντα για τη φανέλα της ΑΕΚ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη είπε: “Θυμάμαι που είχα σκοράρει στα πλέι οφ κόντρα στον Άρη και ονειρεύομαι πάλι να σκοράρω. Παίζουμε με μια δύσκολη ομάδα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που κάναμε στα τέσσερα τελευταία ματς, όταν κερδίσαμε τρεις φορές και είχαμε μια ισοπαλία”.

To Top