Σιμψερής: “Ευλογία ο Άρης και ο… Κούπερ! Να γίνει ένα παιχνίδι γιορτή την Κυριακή”

Έναν ακόμα πρώην “κίτρινο” θα συναντήσει ως αντίπαλο την ερχόμενη Κυριακή ο Άρης. Εκτός από τον Αντώνη Σαπουντζή που πλέον είναι προπονητής της Αναγέννησης στο δρόμο του Άρη θα βρεθεί και ο Γιώργος Σιμψερής.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για την σχέση του με τον Άρη: “Ξεκίνησα την καριέρα μου στον Άρη.Από την Κ20. Ήμουν κάποια στιγμή και στην πρώτη ομάδα με τον κ. Κούπερ που για μένα ήταν μία φανταστική εμπειρία. Ευλογία να είσαι σε ένα τέτοιο σύλλογο και με ένα προπονητή τέτοιας εμβέλειας”.

Για το τι ξεχώριζε από τον Κούπερ: “Τον σεβασμό που μας έβγαζε. Έκανες κατά γράμμα ότι σου ζητούσε. Η μεθοδικότητα του σε προπονήσεις και αγώνες δεν τις είχα δει και δεν της είδα ξανά στην Ελλάδα. Ήταν 100& επαγγελματίας.Ακόμα και ένα Άρης-ΠΑΟΚ αδιάφορο βαθμολογικά στα πλέι οφ μας τόνιζε ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και έπρεπε να το κερδίσουμε. Είχε φέρει γεωπόνο από την Βαλένθια για το χορτάρι του Ρυσίου και του Βικελίδης”.

Για την παρουσία του στον Άρη: ” Ήταν όνειρο για μένα ο Άρης, Από μικρός τον υποστήριζα. Καμία φορά συγκρούεται το συναίσθημα με το επάγγελμα.

Για την Αναγέννηση και το παιχνίδι της Κυριακής: “Προσπαθούν να είναι συνεπείς.Πήραν παιδιά της περιοχής. Oι εποχές είναι δύσκολες. Γίνεται μία προσπάθεια που έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο. Παιχνίδι γιορτή για τα Γιαννιτσά. όλη η πόλη περιμένει αυτό το παιχνίδι. Να γίνει μία γιορτή του ποδοσφαίρου και να μην έχει διάφορα έκτροπα”.

To Top