Σισίνιο: “Έχω πάει μεθυσμένος σε προπόνηση της Ρεάλ, ήπια καφέ για να μην μυρίζω”

Ο Σισίνιο αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ στο παρελθόν και όπως αποκάλυψε είχε πάει μεθυσμένος στην προπόνηση της Ρεάλ και προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός, ήπιε καφέ και “λούστηκε” με άρωμα.

Ο άλλοτε μπακ της Ρεάλ και της Ρόμα, Σισίνιο, είναι γνωστό πως αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, καθώς ο ίδιος είχε εξομολογηθεί ότι για περισσότερο από 20 χρόνια υπήρξε αλκοολικός.

Ο 41χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος αποσύρθηκε από τη δράση το 2018, φόρεσε τη φανέλα των “μερένγκες” από τον Ιανουάριο του 2006 μέχρι και τον Αύγουστο του 2007.

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Hangover”, ο Σισίνιο αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είχε πάει στην προπόνηση της Ρεάλ μεθυσμένος.

“Αν με ρωτάτε αν έχω πάει ποτέ στην προπόνηση της Ρεάλ μεθυσμένος, ναι το έκανα. Έπινα καφέ για να μην μυρίζει η αναπνοή μου και “λούστηκα” με άρωμα. Ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν εύκολο, δεν χρειαζόμουν λεφτά για να πάρω ποτό, ο κόσμος χαιρόταν να μου το προσφέρει”.

Όταν ήμουν 13 χρονών το δοκίμασα για πρώτη φορά και μετά δεν σταμάτησα ποτέ. Ζούσα στην εξοχή και τα Σαββατοκύριακα μαζευόμασταν με φίλους και βγαίναμε στις πλατείες, στα κλαμπ. Εγώ ζητούσα από τους μεγάλους να πάνε για ψώνια και έπινα κρυφά από τους γονείς μου και την αστυνομία.

Το αλκοόλ σε συνδέει και σε φέρνει κοντά με ανθρώπους που τους αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής και οι άνθρωποι που σε αγαπούν πραγματικά απομακρύνονται. Όταν σου λένε ότι δεν είναι σωστό, δεν θέλεις να το ακούσεις.

Έχω έναν γιο 15 χρονών και πάντα του ζητάω συγγνώμη. Τότε ήταν δύο χρονών και δεν το καταλάβαινε καλά, αλλά έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό μου”.

 

To Top