ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιώπης: “Με έπεισαν η θέληση της ομάδας και ο μαγικός κόσμος της”

Ο Μανώλης Σιώπης, μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης, για την απόφασή του να έρθει στους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Υπήρχε καθυστέρηση δύο μηνών. Θα σας πω τι με έκανε και ήρθα στην ομάδα. Το ότι με πίστεψε και με διεκδίκησε έντονα και αυτός ο μαγικός κόσμος. Θέλω να τους δω την Κυριακή να γεμίζουν το γήπεδο».

Είσαι έτοιμος;

«Είμαι πανέτοιμος. Θα δουλέψω σκληρά. Κι αυτό που θέλω να πω και η υπόσχεση είναι πως θα δώσω και την ψυχή μου στην ομάδα».

Οι στόχοι σου;

«Κοιτάω πολύ ψηλά, το ίδιο και η ομάδα. Ένα ακόμα κίνητρο ήταν οι στόχοι κι επειδή κι εγώ κοιτάω ψηλά, θέλω να πάμε ψηλά την ομάδα».

Τι να περιμένει από σένα ο κόσμος;

«Από μένα θα περιμένει να τα δίνω όλα μέσα στον αγώνα. Να κάνουμε ομαδικά μία πολύ καλή σεζόν και όλα θα πάνε καλά».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

«Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά οι στόχοι μου είναι να φτάσουμε πολύ ψηλά και γιατί όχι να πάρουμε κι έναν τίτλο».

Πως εισέπραξες την αγάπη του κόσμου;

«Νιώθω ότι δεν ήμουν στην οικογένεια και πριν καν έρθω μπήκα. Μου δίνει τεράστια ώθηση. Αν με πιστεύει μία ομάδα, δίνω και την ψυχή μου γι αυτή».

Για τη στήριξη του κόσμου…

«Για την ομάδα και ειδικά για μία δύσκολη σεζόν σαν την φετινή, ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης. Ο πρόεδρος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας για να φέρουμε τους στόχους εις πέρας».

Πως είδες την ομάδα στην πρεμιέρα;

«Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό, έναν πολύ καλό προπονητή και βήμα βήμα επειδή είναι νέα ομάδα, της λείπει μόνο η ομοιογένεια. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα».

To Top