ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκάζνι: “Box to box ο Νταρίντα, δουλευταράς, παίζει για την ομάδα”!

O Ζντένεκ Σκάζνι μίλησε στον FLASH 99,4 και στο “Αθλητικό X-PRESS” για τον Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να ενισχύσει τον Άρη.

Ο Τσέχος τεχνικός, ο οποίος πέρασε από ΟΦΗ και Παναθηναϊκό και είχε τελευταίο σταθμό την Σλάβια Πράγας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του. Όπως είπε αρχικά: “Έχω καιρό να το δω μια και είναι στην Γερμανία και φέτος δεν έπαιξε πολύ, αλλά τον γνωρίζω ως ποδοσφαιριστή και ως χαρακτήρα. Είναι δουλευταράς, πολύ καλός με την μπάλα και δουλεύει πάντα για την ομάδα. Ξέρει μπάλα. Το θεωρώ αυτό το πιο σημαντικό ότι δεν είναι εγωιστής”.

Παραδέχθηκε ότι: “Είναι καλό παιδί, τον ξέρω προσωπικά, καλός χαρακτήρας κι αυτό θα παίξει ρόλο στα αποδυτήρια” ενώ για το στιλ παιχνιδιού του είπε:

“Είναι box to box, ξέρει να βγαίνει και μπροστά, μπορεί να μην είναι σκόρερ, αλλά έχει καλή πάσα”.

Για την προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε ότι: “Δεν λέω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι καλό, αλλά όταν παίζεις στη Μπουντεσλίγκα σημαίνει ότι θα προσαρμοστείς εύκολα. Είναι παίκτης που ξέρει την πίεση και τον ρυθμό, είναι συνηθισμένος από το Γερμανικό πρωτάθλημα και δεν θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί στην Ελλάδα”.

Για την παρουσία του Μπράμπετς: “Είναι σημαντικό ότι θα είναι και ο Μπράμπετς, αυτό βοηθάει πολύ. Και ο Μπράμπετς είναι καλό παιδί κι αυτό θα παίξει ρόλο”.

Ακούστε όσα είπε εδώ:

To Top