Σκάκι: Κυπελλούχος Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ. ο Άρης

Η τετραμελής ομάδα του Άρη αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπελλούχος 2021 της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.) .

Η επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη Άρη:

Κυπελλούχος 2021 της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής (Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.) αναδείχτηκε η τετραμελής ομάδα του ΑΡΗ, για πρώτη φορά από την ίδρυση του τμήματος το 2013.

Στον τελικό ο ΑΡΗΣ επικράτησε με 3,5-0,5 του Α.Μ.Ο. «Γαλαξίας». Ο τελικός έγινε στο θέατρο «Ναύαρχος Βότσης», με συνδιοργανωτή τον Δήμο Καλαμαριάς και παρουσία του Δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, ο οποίος έκανε και την απονομή του Κυπέλλου.

Με την ευκαιρία του τελικού, έγιναν και οι βραβεύσεις που εκκρεμούσαν λόγω πανδημίας για τις διοργανώσεις του 2020 και 2021.

  • Η ομάδα μας (δεκαμελής σύνθεση) έλαβε το κύπελλο της πρώτης θέσης για το πρωτάθλημα Προκριματικών Ομίλων Α’ Εθνικής του 2020 που οδήγησε την ομάδα μας στην Α΄Εθνική.
  • Η ομάδα Κ16 (εξαμελής σύνθεση) έλαβε το κύπελλο της δεύτερης θέσης στην Ένωση για το 2020 και το κύπελλο της τρίτης θέσης στην Ένωση για το 2021.

Οι προκλήσεις όμως συνεχίζονται το τετραήμερο 16-19 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Φιλίππειο, όπου θα διεξαχθούν το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος και τα τελικά του Πανελληνίου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων (Κ16).

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα μας (τετραμελής σύνθεση) θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Πειραϊκού, ενώ η ομάδα Κ16 (εξαμελής σύνθεση) θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ανάμεσα στις 20 καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Καλούμε τους φίλους που ενδιαφέρονται, να μάθουν τα μυστικά του σκακιού σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας. Οι εγγραφές στο τμήμα Σκάκι του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται όλο το χρόνο για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα. Για περισσότερες πληροφορίες: 6936513971, Θεόδωρος Ακριτίδης.

To Top