ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Σκάκι: Πρώτη συνάντηση των ακαδημιών, ξεκινά η λειτουργία τους από τη Δευτέρα!

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις της ακαδημίας του σκακιστικού τμήματος του Άρη. Ήδη χθες έγινε η πρώτη συνάντηση όλων των παιδιών και των γονέων τους, με τους προπονητές και τον Ειδικό Γραμματέα του Α.Σ. Άρης κ. Γεώργιο Πλαγάκο, στην οποία παρουσιάστηκε ο συνολικός σχεδιασμός του σκακιστικού τμήματος και οι στόχοι του για την αγωνιστική χρονιά 2013-14.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Κάθε Δευτέρα, 5.30-7.00 μ.μ. θα λειτουργεί το τμήμα για τα παιδιά από 5 (νηπιαγωγείο) έως και 8 ετών (Γ’ Δημοτικού) και κάθε Τρίτη, 5.30-7.00 μ.μ. το τμήμα για τα παιδιά, από 9 έως 13 ετών (από Δ’ Δημοτικού έως Α’ Γυμνασίου).

Επιπρόσθετα, κάθε Παρασκευή, από τις 5.30 έως τις 8.30 θα γίνεται ελεύθερη προπόνηση και αγώνες για όλα τα παιδιά. Σ’ αυτήν μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά που δεν έχουν εγγραφεί ακόμη στην Ακαδημία, ώστε να γνωρίσουν το σκακ. τμήμα του Άρη και να παίξουν ελεύθερα όσες παρτίδες θέλουν.

Σημειώνεται, ότι για τα αρχάρια παιδιά, υπάρχει επιπρόσθετη υποστήριξη.

Τα παιδιά που εγγράφονται στην ακαδημία αποκτούν δελτίο αθλητή που τους δίνει το δικαίωμα για τη συμμετοχή τους σε όλους τους επίσημους ατομικούς και ομαδικούς αγώνες της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Το σκακιστικό τμήμα στεγάζεται σε αίθουσα του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης». Η είσοδος είναι στην οδό Παπαναστασίου 154.

Στην ιστοσελίδα www.arisac.gr/sports/individual-sports/skaki δημοσιεύονται τακτικά νέα και ανακοινώσεις.

Η ετήσια συνδρομή (έως και τις αρχές Ιουνίου 2014) είναι 100 Ευρώ. Για τα παιδιά των ταμειακά τακτοποιημένων μελών της Κοινωνίας Μελών Αρη, προσφέρεται έκπτωση 20%.

Οι εγγραφές στα δύο τμήματα θα συνεχιστούν έως και το τέλος Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και τα παιδιά τους μπορούν να προσέρχονται στον σκακιστικό χώρο, από Δευτέρα έως Τετάρτη, ώρες 5.30 – 7.00 και Παρασκευή, ώρες 5.30-8.30 για να εγγραφούν ή να πάρουν περισσότερες πληροφορίες. (ή τηλεφωνώντας στο 6972 906316, ώρες 17.00-22.00)

Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο κ. Βαγγέλης Βιδάλης.

Επιπρόσθετα, καλούνται όλοι οι Αρειανοί σκακιστές, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλου, να εγγραφούν στο σκακιστικό τμήμα, έτσι ώστε αυτό να αποκτήσει άμεσα τη δυναμική και την ποιότητα που ταιριάζουν σ’ έναν πρωταθλητή σύλλογο.

To Top