ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Σκάναραν” πάνω από… 2.000 παίκτες και συνεχίζουν ενόψει του Ιανουαρίου! “Μάτια” σε Γαλλία, Ισπανία

Μια σημαντική πτυχή του μεταγραφικού “μηχανισμού” του Άρη προέκυψε μέσα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Κικερίδη.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Άρη, από το ξεκίνημα του 2020, είδε μαζί με τους Χαριστέα και Τερζή πάνω από 2.000 ποδοσφαιριστές, μέχρι να καταλήξουν στους στόχους για τις ανάγκες της ομάδας. Το ban πήγε πίσω, όλον τον σχεδιασμό, παίκτες “χάθηκαν”, αλλά τελικά οι κιτρινόμαυροι λειτούργησαν άμεσα, προσαρμόζοντας τις επιλογές τους.

Εκείνο που είναι σημαντικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι το “σκανάρισμα” συνεχίζεται ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι του Άρη βλέπουν παίκτες, έχοντας στο “μικροσκόπιο” επιλογές για να διορθωθούν οι όποιες ανάγκες προκύψουν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Όπως παραδέχθηκε και ο Κικερίδης ο Άρης κάνει focus ειδικά στις αγορές της Γαλλίας και της Ισπανίας, από τις οποίες άλλωστε στο παρελθόν έχει πάρει παίκτες πηγαίνοντας “κατευθείαν” σε αυτούς και χωρίς να περιμένει προτάσεις (Ροζ, Μπουσέ κλπ) από τους ατζέντηδες.

To Top