Σκάνδαλο… μεγατόνων στο NCAA!

Τεράστιο σκάνδαλο ξέσπασε στο NCAA, με το κολέγιο της Arizona να κατηγορείται πως έδωσε χρήματα στον ΝτιΆντρε Έιτον! Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το ESPN, το FBI αποκάλυψε συνομιλίες ανάμεσα στον προπονητή της Arizona, Σον Μίλερ, και τον ατζέντη Άντι Μίλερ, στις οποίες συζητήθηκε μία αμοιβή ύψους 100.000 δολαρίων προς τον ΝτιΆντρε Έιτον, για να αποφασίσει ο νεαρός άσος να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο Κολέγιο. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Φυσικά, η αμοιβή των αθλητών απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες του NCAA και η συγκεκριμένη υπόθεση άνοιξε τον… Aσκό του Αιόλου για τις παράνομες χρηματικές συναλλαγές στο Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Λόνζο Μπολ τόνισε πως τα «βαριά» ονόματα των Κολεγίων πληρώνονται πίσω από τις… κάμερες και ανέφερε πως το NCAA πρέπει να αλλάξει τον κανονισμό περί αμοιβής των παικτών, την ώρα που ο ΝτιΆντρε Έιτον έχει εξοργιστεί με όσα αποκαλύφθηκαν και έχει στραφεί στους δικηγόρους του, ώστε να βγει το όνομά του από το σκάνδαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θηριώδης σέντερ μετρά φέτος 19,6 πόντους και 10,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο NCAA και θεωρείται σίγουρος για τις πρώτες πέντε θέσεις του επερχόμενου draft.

Πηγή: sdna.gr

To Top