Σκάνδαλο με Ζλάταν: Μέτοχος σε στοιχηματική, κίνδυνος τιμωρίας και για τη Σουηδία!

Η σουηδική Aftonbladet αποκαλύπτει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, η οποία απαγορεύει στους παίκτες να έχουν οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες!

Ξινή ενδέχεται να βγει στην εθνική Σουηδίας -αντίπαλό μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου- η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!

Όπως αποκαλύπτει η σουηδική Aftonbladet, ο «Ίμπρα» παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, η οποία απαγορεύει στους παίκτες να έχουν οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες.

Ο 39χρονος, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ακόμα το 10% των μετοχών της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard!

Κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά και φαίνεται, μάλιστα, πως αυτός ήταν και ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Ζλάταν δεν μπορούσε να επιστρέψει για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, αφού και τότε ήταν μέτοχος και βασικό διαφημιστικό icon της Bethard.

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω;

Ότι ο επιθετικός της Μίλαν, που αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Σουηδίας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ απέναντι σε Γεωργία και Κόσοβο, κινδυνεύει με πρόστιμο 100.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού τριών ετών από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα!

Η σουηδική ομοσπονδία, δε, είναι ενήμερη για το όλο θέμα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο μηδενισμού των Σκανδιναβών, εξέλιξη, φυσικά, που αφορά άμεσα την Εθνική Ελλάδας.

To Top