ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο με κυνικότητα και αστείες δικαιολογίες! Η ΕΠΟ θέλει τις ρεβάνς του Κυπέλλου χωρίς κόσμο!

Σκάνδαλο από την ΕΠΟ ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου! Η Ομοσπονδία θέλει οι ρεβάνς των ημιτελικών σε “Κλεάνθης Βικελίδης” και “Καραϊσκάκης” να γίνουν χωρίς κόσμο!

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6), συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της παρουσίας κόσμου στις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, την προσεχή Τετάρτη (24/6).

H EΠΟ θέλει οι αγώνες να γίνουν χωρίς κόσμο, ισχυριζόμενη ότι δεν υπάρχει… χρόνος για να δοκιμαστεί το εγχείρημα σε αγώνα χαμηλότερου ενδιαφέροντος!

Απλά… αστειότητες! Αν δεν υπάρχει χρόνος, τότε να αναβληθούν οι αγώνες, να πάνε πιο μετά, ώστε να βρεθεί ο… χρόνος και να δοκιμαστεί το εγχείρημα πρώτα στο πρωτάθλημα!

Εκτός κι αν η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, είναι αποφασισμένη να παίξει η ΑΕΚ χωρίς κόσμο του Άρη στις κερκίδες ή ο ΠΑΟΚ χωρίς του Ολυμπιακού!

Αυτή την ώρα γίνεται χαμός στην Εκτελεστική της ΕΠΟ με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να τονίζουν πως ακόμη και αν σήμερα η αρμόδια υγειονομική επιτροπή του κράτους δώσει το «οκ» για κόσμο στις ρεβάνς της Τετάρτης σε Καραϊσκάκη και Βικελίδης δεν θα αλλάξει κάτι!

To Top