Σκάνδαλο: “Παίξτε χωρίς συμβόλαιο, δελτία… τηλεφωνικά”! Αθώος ο Ηρακλής για την υπόθεση Χάγκινς

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αθώωσε τον Ηρακλή για το θέμα Τζος Χάγκινς κι έτσι απέφυγε τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών. Αθώος κρίθηκε ο Ηρακλής για την υπόθεση του δελτίου του Χάγκινς σύμφωνα με την επίσημη απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Με απλά λόγια και επίσημα πια, μια ομάδα μπορεί να ζητήσει την έκδοση δελτίου, χωρίς να μπει στον κόπο να στείλει δελτία ή να έχει φορολογική ενημερότητα! Παίρνεις ένα τηλέφωνο και βγαίνει το δελτίο! Άμεσα και… ακίνδυνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Το ΜΔΟ απεφάνθη ότι δεν συντρέχει περίπτωση επιβολής της προβλεπόμενης στο άρθρο 72 παρ. 2 του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2020-2021 πειθαρχικής ποινής σε βάρος της εγκαλούμενης «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017)» για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή της Joshua Akeem HAGINS στον αγώνα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 εναντίον της ομάδας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET K.A.E.)», που διεξήχθη στο γήπεδο «ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ» στις 28-2-2021.

To Top