ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο στην Αγγλία με Άλαρνταϊς – Αβέβαιο το μέλλον του! (videos)

Ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Σαμ Άλαρνταϊς φαίνεται σε βίντεο να προσπαθεί να κλείσει deal 400.000 λιρών παρακάμπτοντας τους κανονισμούς της μεταγραφικής περιόδου, καθώς και να κοροϊδεύει τον Ρόι Χόγκσον, αλλά και να επικρίνει με απίστευτα σχόλια τον Γκάρι Νέβιλ για την αποτυχία των «Λιονταριών» στο Euro!

Μέγα σκάνδαλο που ίσως κοστίσει στον Σαμ Άλαρνταϊς ακόμα και τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας έρχεται στην επιφάνεια στο Νησί τις τελευταίες ώρες!

Καμουφλαρισμένοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας Daily Telegraph προσέγγισαν τον Άλαρνταϊς πριν αυτός αναλάβει τα «Λιοντάρια», υποδυόμενοι επιχειρηματίες ενός επενδυτικού ομίλου από την Άπω Ανατολή, οι οποίοι ήθελαν να παρακάμψουν τους κανονισμούς της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για μεταγραφές παικτών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Άλαρνταϊς εμφανίζεται στο βίντεο πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί τους, αναφορικά με την αμφισβητούμενη ιδιοκτησία παικτών από τρίτους, για να κλείσει συμφωνία ύψους 400.000 λιρών.

Συγκεκριμένα ο Άλαρνταϊς, στα βίντεο που ακολουθούν, αναφέρει χαρακτηριστικά πάνω στην υπόθεση των μεταγραφών: «Το θέμα της ιδιοκτησίας παικτών από τρίτους δεν αποτελεί πρόβλημα. Είναι κάτι που γίνεται συνέχεια για χρόνια. Μπορείτε να παρακάμψετε τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας. Τα πολλά χρήματα είναι εδώ. Αυτό που θα ήταν καλύτερο να κάνουν, είναι να βεβαιωθούν πως έχουν την ιδιοκτησία του παίκτη και του ατζέντη. Συνεπώς να έχουν την ιδιοκτησία και του ατζέντη και αυτός να δουλεύει γι’ αυτούς επίσης. Γιατί μετά ο ατζέντης, σε περίπτωση μεταπώλησης, θα πάρει περισσότερα χρήματα.

Παίρνετε έτσι ένα ποσοστό από αυτό του ατζέντη, το οποίο ο ατζέντης, η εταιρία, το δίνει σε εσάς για το νέο συμβόλαιο στον σύλλογο ή τον πουλάτε τελείως και δεν παίρνετε πια κανένα κέρδος. Αλλά εξαιτίας του μεγέθους των συμβολαίων πλέον, το συμβόλαιο θα κοστίζει 30 με 40 εκατομμύρια στο 10%. Συνεπώς έχετε κάνει μία συμφωνία με τον ατζέντη όπου παίρνετε το 5% της πληρωμής του, το οποίο είναι ένα τεράστιο ποσό για δύο ώρες δουλειάς. Η ιδιοκτησία παικτών από τρίτους είναι απαγορευμένη σε αυτή τη χώρα, αλλά ακόμα κι έτσι μπορεί να το ξεπεράσετε. Σχεδιάστε το πλάνο και εγώ πετάω κάποια στιγμή στο Χονγκ Κονγκ ή στη Σιγκαπούρη, μένω στο ξενοδοχείο, συναντώ αυτούς τους τύπους, τα λέμε και γυρίζω πίσω μετά από κάποιες μέρες».

Στο άλλο βίντεο, ο Άλαρνταϊς φαίνεται να κοροϊδεύει τον προκάτοχό του, Ρόι Χόγκσον, αλλά και να επικρίνει βοηθό του Γκάρι Νέβιλ με απίστευτους χαρακτηρισμούς, αναφορικά με την αποτυχία της Εθνικής Αγγλίας στο πρόσφατο Euro 2016.

«Θα τους κοίμιζε με τον λόγο του ο Γόι (σ.σ. αντί για Ρόι, εδώ κοροϊδεύει τον Χόγκσον λόγο της ανικανότητάς του να προφέρει σωστά το “ρ”). Ο Χόγκσον ήταν πολύ αναποφάσιστος και μετέφερε το άγχος στους παίκτες. Πριν από το παιχνίδι με την Ισλανδία μετρούσε 10 νίκες στα προκριματικά. Έφερε ισοπαλία με τη Ρωσία, που θα μπορούσε να είχε νικήσει. Δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον Γκάρι Νέβιλ με τον οποίο τσακωνόταν για δέκα λεπτά σχετικά με την αλλαγή του Ράσφορντ. Ο Γκάρι τον επηρέασε αρνητικά. Γ@#$%$νε πές στον Γκάρι να καθίσει κάτω και να βγάλει τον σκασμό. Κάνε ό,τι εσύ θες. Εσύ είσαι ο προπονητής. Κάνε αυτό που θες εσύ και όχι ό,τι οι άλλοι».

O εκτελεστικός διευθυντής της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μάρτιν Γκλεν έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Άλαρνταϊς, κάτι που αναμένεται να γίνει και εντός της σημερινής ημέρας.

Ο Big Sam βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση μετά από αυτές τις αποκαλύψεις και ήδη δεν αποκλείεται να χάσει ακόμα και τη δουλειά του μπροστά στο σκάνδαλο που τρίζει την καρέκλα του τις τελευταίες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άλαρνταϊς μόλις πριν δύο μήνες ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Αγγλίας, υπογράφοντας συμβόλαιο που θα του αποφέρει 3 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο.

To Top