ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο στην Αργεντινή: έτσι επηρέαζαν διαιτητές ο πρόεδρος της Μπόκα και της Ομοσπονδίας!

Τηλεφωνικές συνομιλίες που βγήκαν στην δημοσιότητα μέσω τηλεοπτικής εκπομπής δείχνουν πως ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς επηρέαζε αποφάσεις διαιτητών με στόχο να ευνοηθεί η ομάδα του. Στη… συμμορία, επίσης, και ο πρόεδρος της Π.Ο!

Ο Ντανιέλ Ανχελίσι είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Στενός φίλος του σημερινού προέδρου της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι, ο οποίος υπήρξε επί δώδεκα χρόνια πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, θεωρείται παντοδύναμος στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου κινεί τα νήματα όχι μόνο στο προσκήνιο, αλλά και στο παρασκήνιο.

Δύο ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία αποκαλύφθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό TyC αποδεικνύουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο πως ο Ανχελίσι μπορεί να κερδίσει την εύνοια για την ομάδα του, απλά σηκώνοντας το τηλέφωνό του.

Τον Ιανουάριο του 2015, όταν η Μπόκα έπαιζε με τη Βελέζ Σάρσφιλντ μια θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ο Ανχελίσι κάλεσε τον Λουίς Σεγούρα, τότε πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA) και του ζήτησε να μεταφέρει ένα μήνυμα στον διαιτητή της αναμέτρησης: «Να κάνει τα λιγότερα δυνατά λάθη».

To Top