ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο! Όρισαν Τζηλο, Σιδηρόπουλο στο Άρης-ΑΕΚ, οι ξένοι διαιτητές… αγνούνται!

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ντέρμπι του Άρη όχι μόνο ξεχάστηκαν οι ξένοι διαιτητές, αλλά ορίστηκε το δίδυμο Τζήλος – Σιδηρόπουλος.

Διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης Άρης-ΑΕΚ για την 8η  αγωνιστική της Super League ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και Ανδρέας Μεϊντάνης (Αχαΐας) και 4ος ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

Στο VAR θα βρίσκονται ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), με παρατηρητή τον Θόδωρο Γκαϊτατζή (Δράμας).

Πρόκειται για μια ακόμη πρόκληση που δείχνει ότι η ΚΕΔ της ΕΠΟ άγεται και φέρεται από το big boss, μια και αγνοήθηκε το αυτονόητο: ο ορισμός ξένων διαιτητών στο παιχνίδι του πρωτοπόρου από την 1η αγωνιστική Άρη και της 2ης στο πρωτάθλημα ΑΕΚ. Εάν δεν είναι αυτό παιχνίδι ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην κορυφή, προκειμένου για να οριστεί ξένος διαιτητής, τότε ποιο είναι;

Και φυσικά δεν είναι μόνο ότι αγνοήθηκαν οι ξένοι διαιτητές. Αυτό αν και δεν χωνεύεται με τίποτα, μπορεί να μπει στην άκρη. Το θέμα είναι ότι ορίστηκαν δυο διαιτητές στα καίρια πόστα (Τζήλος, Σιδηρόπουλος), με πολλά… χιλιόμετρα άδικων σφυριγμάτων σε βάρος του Άρη.

Κρίμα, θέλαμε να πιστεύουμε ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν θα έπαιρνε… χαρτάκι για τον ορισμό των διαιτητών. Κρίμα…

To Top