“Σκάνε” Μπόμπες σε Γαλλία και Ολλανδία

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Η δράση που άρχισε με τους αγώνες κυπέλλου την Τρίτη κορυφώνεται από σήμερα με ένα γεμάτο δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις κουπόνι.

Σήμερα την… τιμητική τους έχουν η Β’ Γαλλίας και η Β’ Ολλανδίας με τις δύο δυνατές μας προτάσεις να βρίσκονται στην κατηγορία «Μπόμπες». Συγκεκριμένα έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Οσέρ με αντίπαλο τη Σατορού σε απόδοση 2.81. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη (μόλις τρεις βαθμοί) και διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς έχουν μόλις μία νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια (έχοντας εφτά ισοπαλίες). Από την άλλη η Οσέρ που υποβιβάστηκε από το Championnat στοχεύει σε νίκη, ώστε να αρχίσει την αντεπίθεσή της, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Στην Ολλανδία η Τσβόλε υποδέχεται τη Φένλο και εμείς έχουμε επιλέξει το Χ2 σε απόδοση 2.10. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν μόλις με μία ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και δείχνουν να βρίσκονται σε ανοδική πορεία, πράγμα που τους καθιστά ικανούς για εκτός έδρας επιτυχία. Στη Β’ Ολλανδίας πάμε με το Χ2 στην αναμέτρηση Καμπούρ – Τέλσταρ σε απόδοση 2.80 στην MyBet. Δείτε εδώ για τα έξι σημεία στην κατηγορία Μπόμπες.

Στα «Μονά» έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Ντιναμό Δρέσδης επί της Ρέγκενσμπουργκ σε απόδοση 2.05. Η γηπεδούχος ομάδα συμπλήρωσε αισίως οχτώ ματς χωρίς να πανηγυρίσει τρίποντο, μια και από το τελευταίο της έχουν ήδη συμπληρωθεί δύο μήνες (28/9). Η Ντιναμό από την άλλη πλευρά προέρχεται από τρία σερί θετικά αποτελέσματα και σήμερα μπορεί να διευρύνει το σερί της.

Στην Euroleague αναμφίβολα το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι το Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός, με την έκπληξη της φετινή σαιζόν Ζαλγκίρις, την ομάδα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της, να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Μας άρεσε πολύ αυτό που είδαμε από τον Ολυμπιακό στα τελευταία παιχνίδια, αν και η αλήθεια δεν το περιμέναμε σε τέτοιο βαθμό. Το κακό ξεκίνημα ανήκει στο παρελθόν και απόψε απέναντι στη Ζαλγκίρις θα μπορέσει να σταθεί πιο ανταγωνιστικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Θα αντέξει στο Κάουνας. Ολυμπιακός +5.5 (1.91).

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top