Σκάνε… Μπόμπες στο «Χ» στη Βραζιλία‏

Σήμερα λοιπόν στο Τένις πάμε με δύο σημεία για να φτάσουμε το 10/10. Συγκεκριμένα επιλέγουμε στην αναμέτρηση του Φις με τον Στέπανεκ με τον Αμερικάνο να προσφέρεται για νίκη στο 1.60 στη Pinnacle.

Εκτός απο νίκη του Φις έχουμε διαλέξει απο το σημερινό πρόγραμμα αγώνων του ATP Cincinnati να υπάρξει tie break στον αγώνα Ράονιτς με τον Μπέρντριχ που πληρώνει 2.00 στην Bet365.

 

Διαβάστε τις αναλύσεις των σημερινών προτάσεων και δείτε εδώ το ταμείο στην κατηγορία «Τένις».

 

Στο ποδόσφαιρο τώρα η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και παρότι το Περού αγωνίστηκε για μεγάλη διάρκεια στον αγώνα με παίκτη λιγότερο δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Κόστα Ρίκα. Δεν πέρασε και το δεύτερο «Μονό» με τη Σάο Πάολο να παραδίνεται άνευ όρων στη Ναούτικο και να μην επαληθεύει το «Διπλό» Draw No Bet.  Όμως σήμερα, Πέμπτη είμαστε έτοιμοι για… ρεβάνς με δύο Βραζιλιάνικες «Μπόμπες». Αρχικά στην αναμέτρηση Κορίνθιανς – Ιντερνασιονάλ προτείμουμε «Χ» σε απόδοση 3.34 στην Pinnacle με ποντάρισμα 25 ευρώ. Σε σύνολο 62 αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων (ανεξαρτήτως έδρας) παρατηρούνται 26 ισοπαλίες, 19 νίκες της Κορίνθιανς και 17 νίκες της Ιντερνασιονάλ. Η Κορίνθιανς καταφέρνει και παραμένει αήττητη στην τελευταία οκτάδα αγώνων πρωταθλήματος, μετρώντας 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει «βγει» το Under 2,5, ενώ στα τρία από αυτά συνδυάστηκε με το «No Goal». Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 5η θέση του πίνακα με 30 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση σημερινής νίκης ξεπερνούν την Γκρέμιο (31 β.), η οποία έχει αγωνιστεί ήδη. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έχει συνδυαστεί το «No Goal» με το Under 2,5.

 

Στο δεύτερο σημερινό μας σημείο πάμε και πάλι με το «Χ» στον αγώνα Φιγκεϊρένσε – Σάντος σε απόδοση 3.25 στην Bet365. Από στατιστικής άποψης, στα επτά τελευταία παιχνίδια τους (έξι για το πρωτάθλημα κι ένα για το Κόπα Σουνταμερικάνα) έχει «βγει» το Under 2,5, συνδυαζόμενο έξι φορές με το «No Goal». Οι σημαντικότερες σημερινές απουσίες είναι αυτές του τιμωρημένου μέσου Ντορίβα (9/0) και του επιθετικού Σεμπάστιαν «Λόκο» Αμπρέου (4/0), που συμμετείχε στο χθεσινό διεθνές φιλικό της εθνικής Ουρουγουάης. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες συνθέτουν το σερί της Σάντος στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει «βγει» το Over 2,5 (Over 3,5 σε δύο περιπτώσεις), ενώ τρεις φορές συνδυάστηκε με το G/G.

 

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top