ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέντζος: «Δάσκαλος για μένα ο Αναστόπουλος-Επηρεάζουν την ομάδα οι αναβολές»

Ο Ανδρέας Σκέντζος, μίλησε για τις δύο συνεχόμενες μεταθέσεις της 21ης αγωνιστικής και πως αυτή έχει επηρεάσει μέχρι στιγμής, τους “κιτρινόμαυρους”, αλλά και τη σχέση του με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πού οφείλεται η επί σειρά ετών συνεργασία τους: «Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, έχουμε και επιτυχίες σε αυτά τα 6 χρόνια και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Γνωριστήκαμε όταν ο Αναστόπουλος ήρθε για πρώτη φορά στον ΟΦΗ και έκτοτε είμαστε συνέχεια μαζί. Είναι ένας δάσκαλος για μένα».

Για τη διακοπή και την αγωνιστική απραξία: «Οι συνεχείς αναβολές δεν είναι και το καλύτερο για την ομάδα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής και την Παρασκευή αναβάλλονται οι αγώνες. Αυτό επηρεάζει και τους παίκτες και την ομάδα. Κυριακή χωρίς παιχνίδι, δεν υπάρχει. Όσο και να το θέλουμε, άλλο είναι ένα φιλικό και άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος».

Για το πώς μπορούν να δώσουν κίνητρο στους παίκτες που σχεδόν έχουν εξασφαλίσει την άνοδο και περιμένουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος: «Αυτό δεν είναι πρόβλημα, οι παίκτες είναι επαγγελματίες, έτσι τα έφερε η ιστορία, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Με όποιον αντίπαλο και να παίζει ο Άρης, πρέπει να κερδίζει γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδό μας, πιστεύω πως σύντομα θα τα καταφέρουμε και θα δούμε τη νέα σεζόν»

To Top