Σκέντζος: “Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες”

Ο Ανδρέας Σκέντζος μετά το PRESSARIS μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero” για τον κυριακάτικο αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα γίνει ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ υποστήριξε αρχικά πως “σίγουρα η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική για κάθε ομάδα αλλά το πιο σημαντικό είναι η κατάσταση που θα βρίσκονται οι ομάδες. Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, άλλωστε δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια πλέον και πρέπει όλα τα βλέπεις πολύ σοβαρά. Είναι δύο ιστορικές ομάδες και θα παλέψουν στο γήπεδο, ο ΟΦΗ δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και το δείχνουν τα αποτελέσματα αλλά όπως είπα θα πρέπει ο ΟΦΗ να είναι πολύ σοβαρός και προσεκτικός σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος” και αναφερόμενος στο αν επηρεάζει θετικά ή αρνητικά η διακοπή τόνισε πως “είναι και θετικό και αρνητικό. Θετικό γιατί υπήρξε χρόνος να επανέλθουν κάποιοι από τους τραυματίες της ομάδας και αρνητικό γιατί ο ΟΦΗ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση πριν την διακοπή και ίσως λειτουργήσει αρνητικά τώρα στον ρυθμό της ομάδας”.

Για τον Άρη είπε ότι “είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και ψάχνει να βρει τον ρυθμό του και μια νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας. Έχει επίσης νέο προπονητή τώρα, που είχε κάποιο χρόνο να βρει την κατάλληλη χημεία στην ομάδα και να μπορέσει στην συνέχεια να πάρει βαθμούς και να βγει από την δύσκολη θέση”.

Κατέληξε επισημαίνοντας πως “ο ΟΦΗ είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θα είναι σοβαρός στο παιχνίδι της Κυριακής. Πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Εχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά ελπίζω να έχουν ξεπεράστεί μέχρι την Κυριακή. Όλα τα παιχνίδια μεταξύ ΟΦΗ και Άρη είναι όμορφα και θεαματικά και αυτό ελπίζω να γίνει και την Κυριακή”.

To Top