ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκέντζος: «Τον πρώτο λόγο φέτος ο Άρης…»

Στον τρόπο με τον οποίο έχει «δομηθεί» ο φετινός Άρης, στάθηκε σε δηλώσεις του στην, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» και βοηθός επί 1,5 χρόνο του Νίκου Αναστόπουλου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, Ανδρέας Σκέντζος.

Ο νεαρός κόουτς, έχοντας παρακολουθήσει τα επίσημα ματς των «κιτρινόμαυρων» σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, εστίασε αρχικά στην “Arena Press” στο φετινό ρόστερ της ομάδας, συγκρίνοντάς το με το περσινό: «Είναι γεγονός ότι στην πρεμιέρα, ο Άρης έδειξε την σαφέστατη ανωτερότητά του. Δείχνει από νωρίς η ομάδα, πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και αυτό είναι το σημαντικότερο. Αποτελείται φέτος από παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία, κάτι που μας έλειπε πέρσι, καθώς οι περισσότεροι γνώριζαν το πως να σταθούν στην Σούπερ Λίγκα. Και φέτος υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές με δυνατότητες».

Εν συνεχεία, στάθηκε στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μία ομάδα που έχει βλέψεις για ψηλά, παρότι ξεκίνησε με ήττα. Με την απαιτούμενη σοβαρότητα πιστεύω πως ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα. Όπου παίζει θα πρέπει να δείχνει τον καλό του εαυτό, προκειμένου να αποφύγει απώλειες που ενδεχομένως να του κοστίσουν».

Καταληκτικά, σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και το επίπεδο δυσκολίας του: «Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως ο ΟΦΗ, η Καλαμαριά, η Δόξα και η Παναχαϊκή, που θα παλέψουν για την άνοδο. Θέλω και πιστεύω πως ο Άρης θα έχει τον πρώτο λόγο και μαζί με τον ΟΦΗ, θα είναι οι δύο που θα παίζουν του χρόνου στην πρώτη κατηγορία».

To Top