ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέντζος: «Το Α και το Ω ο κόσμος για τον Άρη, πρέπει να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα»

Ο Ανδρέας Σκέντζος, άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη και βοηθός του Νίκου Αναστόπουλου στον κιτρινόμαυρο πάγκο μίλησε για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης στο Γεντί Κουλέ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά στο Yellow Radio 92.8:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ:

Πιστεύω θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, παίζουν οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και δεν είναι τυχαίο που είναι στις πρώτες θέσεις, ο κόσμος θα πάει να το δει και θα είναι πολύς. Σε αυτά τα παιχνίδια μετράει να γίνει ένα καλός αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος. Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετράει 11 αγωνιστικές νομίζω μόνο νίκες και θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Αυτές οι ομάδες πρέπει να είναι πάντα στην πρώτη κατηγορία και να σταθεροποιηθούν και είναι αμαρτία για την ιστορία τους και τον κόσμο τους να είναι σε αυτές τις κατηγορίες. Το αξίζουν και οι δύο ομάδες να είναι πρώτες.

Ποια είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζει στον Άρη:

Ο Άρης κερδίζει όλα τα παιχνίδια, παίρνει τα αποτελέσματα πιο επαγγελματικά, βάζει γκολ και κοιτάει να το κρατήσει και κυνηγάει το παιχνίδι μέχρι το 90’ και έτσι κερδίζει τους περισσότερους αγώνες και αυτό δείχνει μια σοβαρότητα στην ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλός το τελευταίο διάστημα και ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια, σε όλα τα παιχνίδια έχει πετύχει γκολ.

Τι πρέπει να κάνει ο Άρης την επόμενη μέρα:

Υπάρχουν άνθρωποι στην διοίκηση που ξέρουν πολύ καλά την πρέπει να κάνουν, έχουν την εμπειρία και ξέρουν πως θα πρέπει να κινηθούν. Ο κόσμος είναι το Α και το Ω στην ομάδα, ο κόσμος πρέπει πάντα να είναι δίπλα στην ομάδα.

Ένα γενικότερο σχόλιο για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής:

Η Παναχαϊκή δεν ξεκίνησε για πρωταθλητισμό, ξεκίνησε να κάνει μια καλή ομάδα που το κατάφερε και της βγήκε να πρωταγωνιστεί απλά δεν είχε τόσο την εμπειρία των ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό έμεινε λίγο πίσω στις τελευταίες αγωνιστικές, είχα ξεχωρίσει από την αρχή αυτές τις δυο ομάδες λόγω κόσμου και λόγω ιστορίας.

To Top