ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκέφτεται αλλαγή στα «παράθυρα» η FIBA

H FIBA είναι πρόθυμη να εξαλείψει ένα από τα «παράθυρα» της επόμενης σεζόν, ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση με την Euroleague.

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», η Παγκόσμια Ομοσπονδία φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε νέα πρόταση προς την Euroleague, ώστε να υπάρξει συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές και να τερματιστεί η διαμάχη για τα «παράθυρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της FIBA σκέφτονται να εξαλείψουν από το πρόγραμμα της σεζόν 2018/2019 ένα από τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου, ώστε οι παίκτες να έχουν περισσότερο χρόνο για τους συλλόγους τους και τις υποχρεώσεις τους στην Euroleague.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, δεν γίνεται να υπάρξει τροποποίηση στο πρόγραμμα των αγώνων του Φεβρουαρίου του 2018, ενώ η πρόθεση της FIBA είναι να διατηρήσει τα υπόλοιπα «παράθυρα», τοποθετώντας μάλιστα περισσότερες αναμετρήσεις προκριματικών (πιθανότατα) τον Σεπτέμβριο του 2018.

Πλέον, αυτό που μένει είναι να κατατεθεί επίσημα η πρόταση της FIBA και να αποδείξει και η Euroleague πως θέλει να υπάρξει μία συμβιβαστική λύση για το καλό του μπάσκετ αλλά και των κορυφαίων παικτών της Ευρώπης, οι οποίοι βρέθηκαν άδικα στη μέση του όλου ζητήματος.

To Top