Σκέφτονται και ξένους, αλλά προέχει να «κλείσουν» τα «ανοιχτά» μέτωπα!

Μπορεί ο ακριβής αριθμός των ξένων, που θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν οι ομάδες της Α1 ανδρών, να μην έχει ξεκαθαρίσει – αν και θεωρείται τυπικής σημασίας η επικύρωση του αριθμού των τεσσάρων από τον Υπουργό -, μπορεί στο ΤΑΠ Άρης να μην έχουν βγάλει νέο δ.σ., όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» δεν προχωρούν τα πλάνα τους.

Έτσι, λοιπόν, πέραν των μεταγραφικών τους στόχων στην ελληνική αγορά, οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι πολύ περιορισμένοι, από την στιγμή που οι περισσότεροι έχουν κλείσει σε άλλους συλλόγους, οι άνθρωποι του Άρη έχουν «ρίξει» τα δίχτυα τους και στην αγορά του εξωτερικού.

Η αποχώρηση του Απόστολου Αρμενάκη για την Ιταλία δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στη θέση του διαγώνιο και σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» δεν μπορέσουν ν΄ αποσπάσουν το «ναι» του Χρήστου Μπέλλου, ο οποίος είναι από τους βασικούς τους στόχους, τότε θα στραφούν σε περίπτωση ξένου. Το ίδιο πιθανόν να ισχύσει και για έναν ακραίο (οι «κίτρινοι» θέλουν Καριπίδη, Νικηφορίδη σε πρώτη φάση) ή στο κέντρο. Ίδωμεν….

To Top