Σκέψεις έφεσης για Ουμπίντες

Ο Άρης αδικήθηκε φανερά στο παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» από την κακή διαιτησία του Χρήστου Μήτσιου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μια από τις κραυγαλέες περιπτώσεις αδικίας είναι η αποβολή του Ουμπίντες για φάουλ που δεν έγινε ποτέ! Στην Αλκμήνης εξετάζουν προσεκτικά το ενδεχόμενο να καταθέσουν έφεση!

Οι κίτρινοι πέρα από τα λάθη έγιναν και κατά τα οποία ο Μήτσιος δεν απέβαλε τον Μπουλούτ σε εγκληματικό τάκλιν πάνω στον Γιαννιώτα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο 52’ τον Ταυλαρίδη, ο οποίος εκτός φάσης πέταξε την μπάλα πάνω στον Σολτάνι, στέκονται ειδικά στην δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Ούμπιντες σε μία φάση που ο Αργεντινός επιθετικός του Άρη δεν έκανε ούτε καν φάουλ!

 Στην ΠΑΕ Άρης ήδη μελετούν προσεκτικά την περίπτωση, ώστε να ασκήσουν έφεση στον αθλητικό δικαστή, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της ομάδας.

Σε ότι αφορά, βέβαια, μια περίπτωση του παρελθόντος όπου ο αθλητικός δικαστής είχε πάρει την τιμωρία πίσω, όπως ήταν αυτή του Τσιρίλο, υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Συγκεκριμένα: τον Νοέμβριο του 2006 η ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε βίντεο ζητώντας να ακυρωθεί η πειθαρχική ποινή που επέβαλε ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος, για μία κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί ο Μπρούνο Τσιρίλο σε παιχνίδι απέναντι στο Αιγάλεω. Ο αθλητικός δικαστής δικαίωσε την ΑΕΚ και τον Ιταλό αμυντικό και η κόκκινη που είχε δεχθεί στο ματς «σβήστηκε»! Αυτό έγινε τότε γιατί την κόκκινη κάρτα έπρεπε να δει άλλος παίκτης και όχι ο Τσιρίλο.

Η περίπτωση του Ουμπίντες είναι τελείως διαφορετική, γιατί μπορεί να ισχυριστεί ο διαιτητής, ότι τιμώρησε την πρόθεση του ποδοσφαιριστή στην ενέργεια που έκανε.

Σε κάθε περίπτωση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείεται να ασκηθεί έφεση από τους κίτρινους.

To Top