Σκέψεις έφεσης για τον Σολτάνι

Όπως όλα δείχνουν ο Άρης θα αντιδράσει για την τιμωρία των τριών αγωνιστικών του Καρίμ Σολτάνι. Η μορφή αντίδρασης δεν είναι άλλη από το θα καταθέσουν έφεση για να μειωθεί η ποινή τουλάχιστον κατά μία αγωνιστική.

Αν τελικά αποφασιστεί αυτό, η έφεση θα κατατεθεί την Τρίτη ή το πολύ μέχρι την Τετάρτη. Όπως σημειώναμε και χθες το πότε θα εκτίσει την ποινή του ο Σολτάνι αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα διεξάγεται με 14 ομάδες την παρωδία των ομάδων Α και Β.

Σε περίπτωση που θα ισχύσουν οι τρεις αγωνιστικές, τη μία θα την εκτίσει σίγουρα με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από εκεί και πέρα, θα παίξει ρόλο το πότε θα αγωνιστεί ο Άρης με την Ομάδα… Α και την Ομάδα Β.

Με τα σημερινά δεδομένα, λοιπόν, και εφόσον ισχύσουν οι τρεις αγωνιστικές ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Ξάνθη, Εργοτέλη, ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στην 8η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ…

Από εκεί και πέρα, θα παίξει ρόλο το πότε θα αγωνιστεί ο Άρης με την Ομάδα Α και την Ομάδα Β. Λογικά και τα δύο παιχνίδια με τους αντικαταστάτες των Καβάλα, Ολυμπιακού Βόλου θα γίνουν μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη, οπότε προλαβαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστική (23 Οκτωβρίου).

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

To Top