Σκέψεις για επιπλέον φιλικό στη… φιλοσοφία του Τσάμπιονς Λιγκ

Βάσει προγράμματος ο Άρης θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια στην περίοδο της προετοιμασίας του μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να προστεθεί ακόμα ένα φιλικό ανάμεσα στις υπάρχουσες ημερομηνίες. Το σκεπτικό έχει να κάνει με τη φιλοσοφία των διαδοχικών παιχνιδιών στους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και το πώς θα προσαρμοστούν οι παίκτες άμεσα σε αυτά τα δεδομένα. Και αυτό γιατί ο Άρης θα δίνει -εφόσον περάσει τον πρώτο γύρο- θα έχει αγώνα κάθε 2-3 μέρες.

Στις 20 &22 Σεπτεμβρίου παίζει με τη Διναμό, ακολουθεί η Πόρτο ή η Νίζνι στις 25 & 28 του ίδιου μήνα και τέλος 1 & 4 Οκτώβρη η Παντούρμπιτσε, ενώ υπάρχει και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα στις 3 Οκτωβρίου. Το τελευταίο πιθανότατα θα αναβληθεί εφόσον ο Άρης φτάσει μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, εξετάζεται η περίπτωση διεξαγωγής ακόμα ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στα κενά 1-6 και 6-12 Σεπτεμβρίου, με πιθανότερο σενάριο το δεύτερο χρονικό διάστημα.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη:

23/08- 31/08: Προετοιμασία στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς

29/08: Φιλικός αγώνας με τη Καστοριά (κεκλεισμένων των θυρών στο Άργος Ορεστικό)

31/08: Μετάβαση στο Μέτσοβο και προπόνηση

01/09: Φιλικός αγώνας με τον Ολυμπιακό (κεκλεισμένων των θυρών στο Μέτσοβο)

06/09: Φιλικός αγώνας με την Pinar Karşıyaka (κεκλεισμένων των θυρών στο “Nick Galis Hall”)

12/09: Φιλικός αγώνας με την Istanbul BB (κεκλεισμένων των θυρών στο “Nick Galis Hall”)

15/09: Φιλικός αγώνας με τον Κολοσσό (κεκλεισμένων των θυρών στα Τρίκαλα).

 

To Top