ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκέψεις για επιστροφή Βασιλακάκη στην Κομοτηνή

Με τον Κώστα Γεμενετζή ως υπηρεσιακό θα παραταχθεί στον αγώνα με την Καλλονή ο Πανθρακικός, ενώ δεν αποκλείεται επιστροφή του Κώστα Βασιλακάκη στο “τιμόνι”.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr:

“Ο Γεμενετζής παρέμενε παροπλισμένος μετά τον υποβιβασμό του Πανθρακικού στην Football League, την διάλυση των ομάδων Κ20, Κ17, Κ15 και την επιλογή του Ζόραν Στοΐνοβιτς για την Κ19 που είναι πλέον η μόνη αναπτυξιακή ομάδα της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Οι διοικούντες του Πανθρακικού προχώρησαν στην λύση αυτή καθώς ο Γεμενετζής ξέρει πολλούς από τους παίκτες που διατηρήθηκαν στην ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια το καλοκαίρι. Ωστόσο η λύση αυτή σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι υπηρεσιακή.

Ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για τον διάδοχο του Κώστα Ανυφαντάκη και ο πιο βασικός στόχος αυτήν την στιγμή είναι ο Κώστας Βασιλακάκης, που ξεκίνησε την σεζόν στην Δόξα Δράμας αλλά πλέον βρίσκεται χωρίς δουλειά.

Ο Έλληνας προπονητής κατάγεται από την πόλη της Κομοτηνής, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και θεωρείται το καταλληλότερο πρόσωπο για να αναλάβει την ανασύνταξη της ομάδας”.

To Top