ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέψεις για Καράμπελα στα… στόπερ

Η απόκτηση του Νίκου Καράμπελα, έγινε με γνώμονα την κάλυψη του «κενού» που υπήρχε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ως προς το «ντουμπλάρισμα» του Νίκου Τσουμάνη, που μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, ήταν ο μόνος διαθέσιμος -φύση και θέση- αριστεροπόδαρος μπακ. Ο φετινός ρόλος, όμως, του 31χρονου αμυντικού δεν θα περιορίζεται -αποκλειστικά και μόνο- στη συγκεκριμένη θέση.

Στις τελευταίες προπονήσεις ο 58χρονος κόουτς, χρησιμοποίησε τον έμπειρο αμυντικό και στο κέντρο της άμυνας. Επιλογή που δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς στις σκέψεις του «αλενατόρε» για το Νίκο Καράμπελα, υπήρχε και αυτή η προοπτική, από τη στιγμή που στο παρελθόν έχει επωμιστεί αυτό τον ρόλο κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λεβάντε.

Κόντρα στον Πανθρακικό, δεν αποκλείεται μάλιστα να τον χρησιμοποιήσει στο πλευρό του Χρήστου Ιντζίδη, καθώς τόσο ο Ματζίντ Μπουγκέρα που δεν είναι απολύτως έτοιμος, όσο και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία την Τρίτη και ακόμα είναι πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, καθώς απουσίασε προπονήσεις μίας εβδομάδας δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του «αλενατόρε».

To Top