Σκέψεις για μετάδοση κάποιων αγώνων της Premier League από το YouTube

Η Premier League έχει βάλει μπρος το Project Restart, με στόχο την επανεκκίνηση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με πιθανή ημερομηνία σέντρας την 12η Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους Times, υπάρχουν σκέψεις για να προβληθούν κάποια από τα 92 παιχνίδια που απομένουν στο πρόγραμμα μέσω του YouTube.

Όλα τα ματς αναμένεται να μεταδοθούν από την τηλεόραση, αλλά το Sky Sports και το BT Sports σκοπεύουν να προσφέρουν ελεύθερα μέσα του YouTube κάποια ματς.

Εκφράζουν αμφιβολίες για το restart οι γιατροί των ομάδων στην Premier League

Την έντονη ανησυχία τους για την επανεκκίνηση της Premier League έχουν εκφράσει αρκετοί από τους γιατρούς των ομάδων του πρωταθλήματος, σύμφωνα με το BBC.

Ένα από τα ζητήματα που έχουν θέσει στις μεταξύ τους τηλεδιασκέψεις είναι ότι ζητούν διαβεβαιώσεις και σε ό,τι αφορά στις ευθύνες που τυχόν θα τους αποδοθούν σε περίπτωση που ένας παίκτης βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Η Premier League, που καλείται να παρέχει ένα ξεκάθαρο πρωτόκολλο για τις εξετάσεις και την προστασία όλων των εμπλεκομένων, ελπίζει να είναι σε θέση να αρχίσει το πρωτάθλημα ξανά στις 8 Ιουνίου.

To Top