Σκέψεις για μονούς προκριματικούς σε Champions και Europa League!

Δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία σκέφτεται τη λύση των μονών αγώνων για τα προκριματικά σε Champions και Europa League!

Το καλεντάρι αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά την UEFA, καθώς λόγω της διακοπής από τον κορωνοϊό, έχει γίνει άνω κάτω το πρόγραμμα.

Στο πλάνο της συνομοσπονδίας είναι ως τα τέλη Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί το Champions και το Europa League, πλην όμως υπάρχει πρόβλημα με την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τους Times, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται έντονα από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, είναι οι προκριματικοί γύροι για την περίοδο 2020-2021 να είναι «μονοί», δηλαδή χωρίς αγώνα ρεβάνς, προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος για την πιo εύρυθμη συνέχεια των δύο διοργανώσεων.

Η UEFA στην τηλεδιάσκεψη που θα κάνει στις 27 Μαΐου θέλει να γνωρίζει αν θα μπορεί να ολοκληρώσει το Champions League και το Europa League μέσα στον Αύγουστο, περιμένοντας από τα πρωταθλήματα να έχουν τελειώσει μέχρι τότε λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Η Συνομοσπονδία έχει ως εναλλακτικό πλάνο την εφαρμογή των πλέι οφ και επίσης περιμένει απαντήσεις και από τις 12 πόλεις που θα φιλοξενούσαν το φετινό καλοκαίρι το Euro 2020.

To Top