ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκέψεις για τη δημιουργία Μουσείου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Οι εργασίες βελτίωσης έχουν ξεκινήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει της νέας σεζόν και μια μερίδα φίλων του Άρη έχουν κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αυτή είναι η δημιουργία ενός μουσείου της ομάδας, μέσα στο γήπεδο κατά τα πρότυπα που ακολουθούν οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και μέσα στο οποίο θα στεγάζονται τα τρόπαια της ομάδας αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα από την ιστορία του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης του Χαριλάου ενόψει της συμμετοχής των «κιτρινόμαυρων» στα προκριματικά του Europa League, θα γίνει λίφτινγκ σε σουίτες, δημοσιογραφικά, τουαλέτες, μπαρ, αποδυτήρια και οι φωνές για τη δημιουργία μουσείου του ποδοσφαιρικού τμήματος αυξάνονται.

Η διοίκηση επεξεργάζεται σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, καθώς τα κέρδη θα είναι πολλά, ενόψει και της επιστροφής των Θεσσαλονικέων στα κύπελλα Ευρώπης.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/aris-skepsis-gia-dimiourgia-mousiou-sto-kleanthis-vikelidis?fbclid=IwAR12N9XF2Z3TkccrZPtz6AeKj5858LTXzAZdxDa-19OvHHoTd1ep-JBbUEA

To Top