ΑΠΟΨΕΙΣ

Σκέψεις για τον νέο Άρη: Ο Καστρίτης, οι Έλληνες ψηλοί και ο Σιδηροηλίας

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι γνωστό ότι θέλει να εμπλουτίσει το ρόστερ της ομάδας με Έλληνες παίκτες καθώς πέρυσι οι κίτρινοι δεν διέθεταν πολλές αξιόλογες λύσεις από εγχώρια αγορά

Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησε τις φετινές μεταγραφές από Έλληνα παίκτη και ποιο συγκεκριμένα τον Βασίλη Τολιόπουλο που θα είναι μια αξιόλογη λύση στην περιφέρεια. Πέρα από αυτόν δεσμεύονται με συμβόλαια ο Σχίζας και ο Νετζήπογλου . Στην ομάδα παραμένει και ο Γιάννης Σιδηροηλίας που τον θέλει ο Καστρίτης αλλά και ο ίδιος ο ταλαντούχος παίκτης συμφώνησε σε μια μείωση των αποδοχών του για να διευκολύνει την παραμονή του στην ομάδα που “γεννήθηκε” και ανδρώθηκε μπασκετικά .

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζοντας ότι και το φετινό μπάτζετ θα είναι περιορισμένο και σε σχέση με πέρυσι μεγαλύτερο κατά 50.000 -100.000 ευρώ αναζητεί στην εγχώρια μεταγραφική αγορά δυο παίκτες που θα καλύπτουν έστω και σαν εναλλακτικές λύσεις τις θέσεις των ψηλών. Ένα 4άρι και ένα πεντάρι θέλει .

Η πρώτη προσπάθεια για απόκτηση του Καββαδά δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς ο Έλληνας φορ ξεκινά τις συζητήσεις με ένα ποσό 100-120.000 ευρώ που είναι απαγορευτικό για το μπάτζετ των κιτρινόμαυρων . Ο Άρης αφήνει προς το παρών την περίπτωση αυτή και μπορεί να επανέλθει μόνο αν αργότερα ο δυναμικός παίκτης δεν βρει κάποια άλλη ομάδα μετά από έναν -δυο μήνες και κατεβάσει σημαντικά τις απαιτήσεις του.

Μια άλλη περίπτωση που συζητούσε ο Καστρίτης ήταν αυτή του Γκιουζέλη αν και στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε το Περιστέρι και έδωσε ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που του προσέφερε ο Άρης .

Στην αγορά υπάρχουν και άλλοι παίκτες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης Ελλήνων ψηλών μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης πάντως δεν πρόκειται να ξεφύγει από το μπάτζετ που έχει ήδη αποφασίσει και θα συνεχίσει και φέτος την πολιτική της οικονομικής εξυγίανσης .

To Top