ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέψεις για φιλικό στον Άρη, οι πιθανοί αντίπαλοι…

Η αποχώρηση τόσο του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ -στο ξεκίνημά του- όσο και της Βέροιας στη συνέχεια, δημιουργούν ένα «κενό» δύο εβδομάδων στο πρόγραμμα του Άρη.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετώπιζαν τις δύο ομάδες… κολλητά και μάλιστα εντός έδρας. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, τα δύο αυτά ματς στα οποία ο Άρης θα πάρει άνευ αγώνων τους έξι βαθμούς, ήταν ορισμένα για τις εξής ημερομηνίες: 6 Μαΐου με την ομάδα του Μενιδίου και 13 Μαΐου με τον σύλλογο της Ημαθίας.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως θα υπάρχει μία διακοπή αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Άρη, που θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου, μία μέρα μετά το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης εκτός έδρας στην Άρτα και θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαΐου, όταν η ομάδα θα μεταβεί στην Σπάρτη, για να αντιμετωπίσει τους Λάκωνες, τρεις «στροφές» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Τις τελευταίες μέρες, υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί το διάστημα εκείνο φιλικό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ομάδα, είτε από τη Σούπερ Λίγκα (πιθανότατα να έχει ολοκληρωθεί τότε το πρωτάθλημα).

Εφόσον, οι επαφές που ήδη έχουν γίνει, παρότι σε πρώιμο στάδιο, δεν ευδοκιμήσουν, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση είτε τον Εδεσσαϊκό του Πέτρου Πασσαλή, είτε την ομάδα του Αετού Ορφανού, όπου προπονητής είναι ο Δημήτρης Σίτσας. Προτεραιότητα, όμως, είναι να έρθει ένας εμπορικός αντίπαλος, ώστε να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο, στον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

To Top