Σκέψεις ματαίωσης του κυπέλλου!

Το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται… Μέσα στο γενικό αλαλούμ που προκλήθηκε από την πρόθεση της Σούπερ λίγκας για αύξηση των ομάδων σε 18, δημιουργείται και τηλεοπτικό… μέτωπο, με πρωταγωνιστές τη Nova και το Conn-X, σε σημείο να υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για ματαίωση του κυπέλλου!!! Ε, τότε ας το κλείσουν το μαγαζί να τελειώνουμε.

Μετά την δημιουργία προοπτικής για να γίνουν 18 ομάδες στη Σούπερ λίγκα (όλα λογικά θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τρίτη) προέκυψαν πολλά ερωτηματικά και ανάμεσα στα πολλά προβλήματα προστίθεται και τηλεοπτικό θέμα.

Η υπεύθυνοι της λίγκας σκέφτονται την κατάργηση των πλέι οφ λόγω της πίεσης του χρόνου, αφού θα αυξηθεί ο αριθμός των παιχνιδιών στην κανονική περίοδο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και όπως είναι φυσικό η Nova αντιδρά, υποστηρίζοντας ότι έχει ήδη πληρώσει για τα δικαιώματα των πλέι οφ!
Από την άλλη, όσον αφορά το Κύπελλο, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις, με την πρώτη να είναι ένα ακόμη εφιαλτικό σενάριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποια είναι; Υπάρχει η σκέψη να μην… γίνει καθόλου φέτος κύπελλο (άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία…).

Τα άλλα δυο σενάρια είναι να διεξαχθεί το κύπελλο με μονές αναμετρήσεις ή να ξεκινήσει από τη φάση των «16». Έλα, όμως, που το Conn-X αντιδρά, μια και με τη σειρά του έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας και βλέπει ότι ουσιαστικά τα χρήματα που έχει διαθέσει ενδέχεται να πάνε χαμένα. Μύλος…

To Top