Σκέψεις να “μετατεθούν” οι εκλογές λόγω του πορίσματος! Έγινε συνάντηση με ΝΕΧΙΑ

Πέρα από την ενημέρωση που είχε σήμερα από το λογιστήριο της ΠΑΕ ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, είχε την ευκαιρία να μεταβεί και στα γραφεία της ΝΕΧΙΑ. 

Εκεί είχε συζήτηση και ενημέρωση από τα στελέχη της εταιρίας που έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της κίτρινης ΠΑΕ και ζήτησε για μια ακόμη φορά να δεσμευτούν σε ότι αφορά την ημερομηνία που θα γίνει γνωστό το περιβόητο πια πόρισμα.

Τα στελέχη της ΝΕΧΙΑ για μια ακόμη φορά δεν δεσμεύτηκαν σε ότι αφορά την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία ο κόσμος του Άρη θα γνωρίζει ποιο είναι το αποτέλεσμα του ελέγχου. Η αίσθηση που εκπορεύεται πλέον, μοιάζει με πεποίθηση: ο έλεγχος δεν θα είναι έτοιμος μέχρι τη Δευτέρα, ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο το πόρισμα να βγει μέχρι τις 25 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία έχουν οριστεί οι εκλογές στην ΠΑΕ.

Ήδη πάνω σε αυτό υπάρχουν σκέψεις στα στελέχη του φορέα να προταθεί η μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών για λίγες μέρες, ώστε να έχει βγει το πόρισμα. Βέβαια, μια τέτοια απόφαση είναι θέμα όλου του σώματος της γενικής συνέλευσης, με απαραίτητη προϋπόθεση να προταθεί και επίσημα ενδεχόμενη αναβολή των εκλογών.

To Top