Σκέψεις να ξεκινήσει Βελλίδη και στα αριστερά Παπαστεριανό

Ο Μάκης Κατσαβάκης καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή. Ο κόσμος έστειλε το σύνθημα «για διπλό στο ΟΑΚΑ», προπονητής και παίκτες το πιστεύουν και προετοιμάζονται γι αυτό.

Ο προπονητής των κίτρινων πέρα από το δίλημμα, για τον Πουλίδο (εάν θα τον χρησιμοποιήσει στα χαφ ή στην άμυνα) και της σκέψης που έχει να προφυλάξει τον Αγκάνθο και να μην τον χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα, προτιμώντας τον Γκέσιο φαίνεται να καταλήγει σε άλλες δυο αποφάσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Μάρκου Βελλίδη. Όπως φαίνεται και μετά την λήξη του θέματος στα εσωτερικά της ομάδας, ο Κατσαβάκης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει και πάλι τη φανέλα του βασικού και να ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, ποντάροντας ανάμεσα στ’ άλλα και στην εμπειρία του.

Η δεύτερη σκέψη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Μανώλη Παπαστεριανού ως αριστερό μπακ. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Γιαννίτσης θα καθίσει στον πάγκο.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες στο μυαλό του Σερραίου τεχνικού και στο… χορτάρι με τελικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο ισχυρή ενδεκάδα με την ΑΕΚ.

To Top