ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέψεις να προφυλαχθεί ο Τσουμάνης, αμφίβολος ο Γεωργιάδης

Ο Άρης προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κοζάνη εκτός έδρας, ωστόσο τα γνωστά προβλήματα απουσιών παραμένουν για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο Νίκος Τσουμάνης έχει μπει σε προπονητικούς ρυθμούς, υπάρχει ανοιχτό παράθυρο συμμετοχής του στην αποστολή, εφόσον τα σημερινά τεστ που υποβληθεί και η προπόνηση κυλήσουν ομαλά, όμως, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί.

Κανείς δεν γνωρίζει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην Κοζάνη, ενώ η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τέτοια που επιτρέπει στον Νίκο Αναστόπουλο να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Ραούλ Μπράβο στη θέση αυτή και να προφυλάξει τον Νίκο Τσουμάνη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι για δεύτερο σερί ματς η συμμετοχή του Νίκου Γεωργιάδη που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, “προίκα” από το παιχνίδι στη Χρυσούπολη.

Ο έμπειρος αμυντικός του Άρη δεν θα αγωνιστεί με τον Κώστα Καζναφέρη να τον αντικαθιστά, καθώς το πείραμα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Βασίλη Ρόβα δεν πέτυχε, με τον ¨”Αναστό” να το αναγνωρίζει και γι αυτό το άλλαξε εντός του παιχνιδιού.

 

To Top