Σκέψεις Παναργειακού για συγχώνευση με ομάδα της… Φούτμπολ Λιγκ

Μία από τις τέσσερις ομάδες που κατέλαβαν την δεύτερη θέση σε όμιλο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής είναι ο Παναργειακός. Στο Άργος, αναμένουν όπως και τον Άρη την διεξαγωγή μπαράζ για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο φαίνεται να έχουν ήδη αναζητήσει και άλλο… δρόμο για την επίτευξη του στόχου.

Σύμφωνα με το sportstonoto.gr (ασχολείται με το ρεπορτάζ του Πελλοπονησιακού ποδοσφαίρου) επίκειται συγχώνευση Παναργειακού και Ερμιονίδας.Η δεύτερη αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ… Κατ΄επέκταση αναμένεται να υπάρξει αντικατάσταση του Παναργειακού από άλλη ομάδα του 3ου ομίλου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει: “Οι πληροφορίες μας από το Άργος αναφέρουν ότι  προχωρεί η συνένωση του  Παναργειακού με την Ερμιονίδα.

Το βράδυ της Πέμπτης διοικούντες των Λύκων και της Ένωσης Ερμιονίδας συναρτήθηκαν στην  ψησταριά (!) του Άργους “Ο γύρος του κόσμου”  – απέναντι από το προποτζίδικο του Σκούρα –   και σχεδόν συμφώνησαν την συνένωση των δύο συλλόγων της Αργολίδας.

Εφόσον όντως επιτευχθεί αυτό,  ο… Νέος Παναργειακός – με πρόεδρο φυσικά τον Ιωσήφ Μερτύρη και πάλι – θα έχει χρώματα πράσινο, άσπρο και ολίγον από μπλε και κίτρινο ,  πρώτη έδρα  το Άργος και δεύτερη το Κρανίδι και βέβαια θα αγωνίζεται στην ενιαία από  την νέα αγωνιστική περίοδο  στη Β΄Εθνική κατηγορία”.

To Top