Σκέψεις παραίτησης της διοίκησης Σκόρδα! Εκτακτο δ.σ. την Κυριακή!

Η νέα “ήττα” (έτσι ερμηνεύεται η σημερινή ισοπαλία, σαν μια από τις μεγαλύτερες ήττες της ιστορίας του Άρη), οι αντιδράσεις, το ασφυκτικό πλαίσιο που έχει περιζώσει τον Άρη, οδηγούν τη διοίκηση Σκόρδα στην έξοδο! Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, η διοίκηση είναι υπό παραίτηση. Την Κυριακή έκτακτο κρίσιμο δ.σ. για να παρθούν αποφάσεις.

Η κλεψύδρα μετράει αντίστροφα αυτή τη στιγμή σε ότι αφορά τη διοίκηση Σκόρδα. Το 0-0 με τον… αδιάφορο ΟΦΗ, βουλιάζει ακόμη περισσότερο τον Άρη προς την αγωνιστική (και όχι μόνο καταστροφή). Τα όσα έγιναν την περασμένη βδομάδα, το σημερινό αποτέλεσμα και η ασφυκτική πίεση από κάθε πλευρά οδηγεί τη διοίκηση της ΠΑΕ προς την εξοδο.

Πληροφορίες του PRESSARIS που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, περιγράφουν τις σκέψεις που υπάρχουν στα μέλη της παρούσας διοίκησης και δεν είναι άλλες από την παραίτηση. 

Κάποια μέλη τόνισαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν από σήμερα, αλλά κανείς δεν ήθελε να πάρει μια απόφαση εν θερμώ. Την Κυριακή ορίστηκε να γίνει διοικητικό συμβούλιο, ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις με τον Άρη ήδη να βρίσκεται σε ελεύθερη αγωνιστική πτώση!

To Top