Σκέψεις, συζητήσεις και επιστροφή Ρουπ και Γκαρθία κρίνουν πολλά για τη μεσαία γραμμή του Άρη

Στις συζητήσεις μεταξύ Άκη Μάντζιου και διοίκησης Καρυπίδη έχει κριθεί επιτακτική η ανάγκη της απόκτησης ενός 10αριού. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από την αγωνιστική κατάσταση του Μάνου Γκαρθία, ο οποίος ανεβάζει συνεχώς στροφές αλλά και την απόφαση που θα ληφθεί για τον Λούκας Ρουπ.

Αν δηλαδή ο Ισπανός μέσος καταφέρει την ουσιαστική επιστροφή στη δράση μέσα στον Ιανουάριο και ο Γερμανός μέσος αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς, τότε δεν θα δρομολογηθεί προσθήκη παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, αλλά η ομάδα θα πορευτεί με τους παρόντες.

Αν συμβεί το αντίθετο, τότε η τελική απόφαση θα παρθεί στις πρώτες ημέρες του νέου έτους, αναλόγως φυσικά και των επιλογών που θα προσφέρει η αγορά. Φυσικά ο Άρης δεν θα κινηθεί για παίκτη με δανεισμό έξι μηνών αλλά για αγορά.

Μάλιστα με αφορμή την επιστροφή του Ρουπ μετά από τρεις μήνες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γκαρθία,  ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε σχετικά με την υπόθεση παίκτη στο “10” για τον Άρη λέγοντας τα εξής: “Σίγουρα είναι μια θέση, στην οποία, και με βάση τον σχεδιασμό που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, υπολογιζόταν ότι μπορεί να καλυφθεί. Η επιστροφή του Μανού Γκαρθία δρομολογούνταν τότε να γίνει πιο γρήγορα. Δεν έγινε αυτό, ενώ στην πορεία προέκυψε κι ο τραυματισμός του Λούκας Ρουπ. Είναι μια θέση κλειδί, την οποία προσπαθήσαμε να την καλύψουμε κάνοντας διάφορες επιλογές παικτών. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι καλύτερα. Ο Λούκας Ρουπ έχει επιστρέψει. Εδώ και δύο εβδομάδες προπονείται κανονικά, οπότε είναι έτοιμος να πάρει τον χρόνο του. Ο Μανού Γκαρθία το ευχάριστο είναι ότι πλέον δεν έχει ενοχλήσεις. Έχει μπει σε ένα πιο έντονο πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει ενσωματωθεί στην ομάδα. Αυτό τον βοηθάει ψυχολογικά περισσότερο, για να μπορέσει κάποια στιγμή να επανέλθει, να πάρει τον χρόνο του στους αγώνες και να μας δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε”.

To Top