ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέψεις Τερζή με Μπράμπετς, η εναλλακτική… χωρίς Πάλμα, αλλά και το δίλημμα

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία με την Λαμία, μετρώντας για μια ακόμη βδομάδα προβλήματα τραυματισμών.

Για το παιχνίδι της Κυριακής, ο Τόλης Τερζής καταλήγει στις σκέψεις του για την ενδεκάδα και εκτός συγκλονιστικού θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές.

Η πρώτη θα έχει να κάνει με την επιστροφή του Μπράμπετς στην ενδεκάδα. Η απουσία του Τσέχου αμυντικού, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια να λειτουργήσει ως στόπερ ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, ήταν φανερή και πλέον αναμένεται να ξανασμίξει με τον Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας. Θα είναι η πρώτη συμμετοχή φέτος του Μπράμπετς.

Από κει και πέρα, στην άμυνα και στο δεξιό άκρο προκύπτει ένα δίλημμα. Είτε θα συνεχίσει ο Μοντόγια, μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια, είτε θα μετακινηθεί ο Οντουμπάτζιο στη φυσική του θέση.

Στον χώρο του κέντρου, ο Ζουλ θα μείνει εκτός, με τον Ντουκουρέ να προβάρει τη φανέλα του βασικού, ενώ Νταρίντα και Τζούρασεκ αναμένεται να είναι δίπλα του στον χώρο του κέντρου. Πάντως,  αντί του Ζουλ δοκίμασε τον Τζούρασεκ μαζί με τους Νταρίντα και Ρουπ.

Τέλος, σε ότι αφορά την επίθεση ο Τερζής έκανε τις απαραίτητες δοκιμές, προκειμένου να δει σε ποιον μπορεί να υπολογίζει για τη θέση του Πάλμα στο σενάριο αποχώρησής τους και δοκίμασε τον Μενέντες. Απομένει να διαφανεί αν αυτός είναι τελικά που θα κερδίσει και τη θέση.

To Top