Σκέψεις της UEFA να «αποσύρει» τον Μαρτσίνιακ από την πρεμιέρα του EURO 2024 λόγω… Μπερναμπέου

Μεγάλο ντόρο έχει ξεσηκώσει η αμφιλεγόμενη φάση που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν.

Στο στρατόπεδο των Βαυαρών έχουν παράπονα από τη διαιτησία λόγω της φάσης στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μια απόφαση που έχει προκαλέσει γενικότερα μεγάλο ντόρο καθώς ο βοηθός του Μαρτσίνιακ σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ σε μια φάση η οποία δεν ήταν ξεκάθαρη σε καμία περίπτωση. Ο Πολωνός εμπιστεύτηκε τον βοηθό του και αποφάσισε να σφυρίξει και να σταματήσει το παιχνίδι, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά έδωσε συνέχεια στο αρχικό λάθος καθώς δεν ήταν υποχρεωμένος να σφυρίξει.

Μια απόφαση που ίσως φέρει και αλλαγές στους ορισμούς που είχε στο μυαλό της η UEFA για τα παιχνίδια του ερχόμενου EURO 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Η UEFA έχει «κλειδώσει» εδώ και καιρό στον ορισμό του Πολωνού για την πρεμιέρα της διοργάνωσης ανάμεσα στη Γερμανία και τη Σκωτία στην Allianz Arena.

Στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ωστόσο επικρατεί δυσαρέσκεια μετά την απόφαση που πήρε ο Μαρτσίνιακ στο «Μπερναμπέου» και γίνονται σκέψεις ακόμα και για απόσυρση του Πολωνού διαιτητή από την πρεμιέρα. Φυσικά μεγάλο ρόλο σε αυτές τις σκέψεις που γίνονται έχει και το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπάγερν.

To Top