Σκέψεις Τσιώλη για Βράνιες στην αποστολή

Δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν ο Σάκης Τσιώλης συμπεριλάβει αύριο στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ και τον Γιούριτσα Βράνιες. Ο Κροάτης έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του και αρχίζει να ανεβάζει στροφές…

Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια της βδομάδας ο Βράνιες, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα κανονικά στους ρυθμούς των υπόλοιπων παικτών. Σαφώς και δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο, όμως ο Σάκης Τσιώλης σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή έχοντας στο μυαλό του καταρχήν το πρόβλημα που υπήρχε στη μεσαία γραμμή στα προηγούμενα παιχνίδια και στην δυνατότητα του Κροάτη να προσφέρει ποιοτικά λεπτά σαν αλλαγή.

Είναι δεδομένη η εμπειρία του Βράνιες, ειδικά από ντέρμπι στην Μπουντεσλίγκα, είναι δεδομένη η ποιότητά του σαν παίκτης, όπως επίσης δεδομένη και η πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους. Όλα αυτά “ζυγίζει” ο Τσιώλης και θα αποφασίσει αύριο αν θα πάρει μαζί του στο ΟΑΚΑ και τον Βράνιες, ο οποίος σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής μετά την διακοπή του πρωταθλήματος μέσα στο Νοέμβριο.

To Top