ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέψη για τριάδα στα χαφ και στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Η τριάδα στα χαφ έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον Άρη και συνάμα τον Άκη Μάντζιο και πιθανόν το ίδιο να δούμε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το έκανε στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό έστω και για ένα ημίχρονο, το έκανε και στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο παιχνίδι με το σκορ στο 1-0 ο Εντιαγέ αντικατέστησε τον Μπερτόγλιο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην διατήρηση του σκορ. Στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας, ο Σενεγαλέζος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Άρη, δίνοντας μάλιστα την ασίστ στο γκολ του Μαντσίνι.

Επίσης το 4-3-3 χρησιμοποιήθηκε και στο ματς με τον Ατρόμητο. Σε ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο ο αντίπαλος του Άρη «δέχθηκε» να έχει την κατοχή. Το αποτέλεσμα; Νίκη με 1-3 για την ομάδα, σε ένα ακόμη ματς στο οποίο είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Τέλος το 4-3-3 χρησιμοποιήθηκε και απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά η διάταξη δεν βοήθησε απέναντι σε ομάδα που κλείστηκε αμυντικά με αποτέλεσμα να χαθούν βαθμοί.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει ανοιχτά και θέλει να σκοράρει. Έτσι η τριάδα στα χαφ είναι μια σκέψη και όσο πλησιάζουν οι μέρες στον κυριακάτικο αγώνα τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να δούμε 4-3-3 στο φαληρικό γήπεδο.

To Top