ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Σκανάρουν” την αγορά για να βρουν κοινοτικό σέντερ που μπορεί να “βγει” από το συμβόλαιό του

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΚΑΕ έχουν αρχίσει το τελευταίο 48ωρο να εξετάζουν πολύ πιο σοβαρά και σε βάθος περιπτώσεις κοινοτικών παικτών που μπορούν να “βγουν” από τα συμβόλαια που έχουν με ομάδες, για να έρθουν στον Άρη.

Είναι καθημερινό το “σκανάρισμα” της ευρωπαϊκής αγοράς για την εύρεση του κατάλληλου παίκτη. Οι κίτρινοι κινούνται σε δύο κατευθύνσεις. Και ρωτούν για συγκεκριμένους παίκτες αν έχουν τη δυνατότητα να λύσουν το συμβόλαιό τους με τη νυν ομάδα τους και δέχονται προτάσεις από μάνατζερ για παίκτες που μπορούν να φύγουν.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η διοίκηση και σε διαδικασία κατάθεσης πρότασης άμεσα.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι οι κίτρινοι αυτή τη στιγμή θα προχωρήσουν σε μία αλλαγή, την αντικατάσταση του Σλάβεν Τσούπκοβιτς με κοινοτικό σέντερ. Καμία άλλη αντικατάσταση ξένου παίκτη δεν προβλέπεται αυτή τη στιγμή, ενώ για το κενό στη θέση “3” ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια για προσθήκη.

Επίσης, οι κίτρινοι θα ήθελαν σαφώς παίκτη που να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στον β’ γύρο του Γιούροκαπ, όμως δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο στην συμφωνία αν ο παίκτης στον οποίο θα καταλήξουν δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, γιατί στόχος είναι να μπει στην ομάδα κάποιος που να έχει ποιότητα και να βοηθήσει σε βάθος χρόνου ως το τέλος της περιόδου.

To Top