Σκαραφίγκας: “Ιδιαίτερη τιμή που θα φιλοξενήσουμε τον Άρη!”

Ο Πανελευσινιακός ετοιμάζεται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του, γιατί υποδέχεται τον Άρη σε ένα παιχνίδι επιπέδου Α1. Το δήλωσε ξεκάθαρα ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας για την τιμή που αισθάνονται όλοι στην Ελευσίνα, που θα φιλοξενήσουν μια ομάδα σαν τον Άρη!

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας υπογράμμισε με δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ πως “έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας. Ο Άρης είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος σε όλα τα επίπεδα και είναι ιδιαίτερη τιμή για μας που θα τους φιλοξενήσουμε. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, η αλλαγή προπονητή φέρνει μία νέα φιλοσοφία και πιστεύω ότι ο Άρης θα αγωνιστεί με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Θεωρώ ότι όποιος καταφέρει και ελέγξει το ρυθμό θα πάρει και τη νίκη”.

Δηλώσεις έκανε και ο Νίκολας Ραϊβιο: “Πιστεύω ότι είναι πολύ θετικό για μας που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας για να μπορέσουμε ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό για μας να παίρνουμε θετική ενέργεια από τον κόσμο μας. O Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι”.

 

To Top